24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

Recept van de dag nu ook op je Android tablet!

Met de Recept van de Dag-app van 24Kitchen ontvang je elke middag een nieuw recept voor een gezonde maaltijd. Zo hoef je nooit meer te twijfelen over wat je moet eten! De recepten worden duidelijk uitgelegd in een geschreven bereidingswijze, maar worden bovendien ondersteund door een kookvideo. Alle ingrediënten worden overzichtelijk op een rijtje gezet: zo heb je altijd je boodschappenlijstje op zak. Met de handige wegstreepfunctie zie je in één oogopslag welke producten al in je mandje liggen. Per week wordt er een gezonde afwisseling gemaakt tussen vlees-, vis- en vegetarische gerechten en elke zondag kun je genieten van een heerlijk zoet recept.

De app was al beschikbaar voor verschillende smartphones en de iPad, maar vanaf nu kun je ook op je Android tablet gebruik maken van Recept van de dag. Veel kijk- en kookplezier!

 


  

 Recept van de dag nu ook op je Android tablet!
Categorie