24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

Kookboek: De Makkelijke Maaltijd

Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten te geven? Wil jij ook binnen een half uur een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten?

Dan is De Makkelijke Maaltijd hét boek dat je nodig hebt. Op dezelfde toegankelijke manier als in het gelijknamige programma helpen de chefs van 24Kitchen, onder leiding van Meesterkok Rudolph van Veen, je op weg met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker!

Het boek is handig ingedeeld: de recepten zijn gecategoriseerd op groente. Bij elke soort vind je een aantal recepten, waarmee je je hele gezin aan tafel krijgt. Bovendien staan er veel slimme tips, foodfacts en seizoensinformatie in het boek. Natuurlijk vertellen alle chefs van De Makkelijke Maaltijd wat hun favoriete gerechten zijn.

Dit boek is perfect voor beginnende koks of voor iedereen die wat meer wil variëren in het dagelijkse menu. De Makkelijke Maaltijd helpt je zeker op weg!

Wil je het boek direct bestellen? Klik dan hierKookboek: De Makkelijke Maaltijd
Categorie