24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

WIN: een KitchenAid Artisan Mixer in een kleur naar keuze

Heb jij altijd al een KitchenAid Artisan Mixer op je aanrecht hebben willen staan? Dan is nu je kans! 24Kitchen mag namelijk één mixer ter waarde van €699,- in een kleur naar keuze* weggeven. Wat je daarvoor moet doen lees je hieronder.

Helaas, deze winactie is al voorbij. Meedoen is niet meer mogelijk. 

Wat moet je doen?
Tijdens kerst zenden we op 24Kitchen de culinaire speelfilm Toast uit, over het leven van culinair schrijver Nigel Slater. Op eerste kerstdag maken we de vraag bekend via deze link. Als je de film kijkt, weet je het antwoord op de vraag en maak je kans op de prachtige mixer van KitchenAid.

De film wordt op zondag 25 december om 12:00 uitgezonden en op maandag 26 december om 18:00. Kijk hieronder voor de actievoorwaarden.


Actievoorwaarden

- Je kunt meedoen tot en met 26 december 2016.
- De kleuren RVS, Chroom en Koper zijn uitgesloten van de winactie.
- Winnaars worden na 26 december 2016 op de hoogte gesteld via het ingevoerde e-mailadres. De winnaar dient binnen 1 week te reageren, anders gaat de prijs naar iemand anders.
- Met de ingevulde gegevens wordt strikt vertrouwelijk omgegaan. Deze gegevens zullen nooit aan derden wordt verstrekt, maar worden alleen gebruikt om een duidelijker beeld van de doelgroep van 24Kitchen te krijgen en om de gewonnen prijs te kunnen verzenden.
- Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
- Bij deelname ga je akkoord met de inschrijving voor de wekelijks nieuwsbrief van 24Kitchen met het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Je kan je altijd uitschrijven.
Categorie