24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

Win een culinaire vakantie naar Sicilië met Eliza was here

De Frisse Start staat in het teken van bewust eten, meer bewegen én voldoende ontspanning. Omdat een vakantie vaak het ultieme moment is om écht tot rust te komen, verloten we samen met Eliza was here een culinaire vakantie naar Sicilië! Wat je moet doen om te winnen lees je hieronder.

Helaas, deze actie is al voorbij. De winnaar heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Wat krijg je?
De prijs bevat een 8-daagse vliegvakantie voor 2 personen naar Sicilië, inclusief vlucht, accommodatie en huurauto. Je verblijft bij Pozzo di Mazza aan de Zuid-Oost kust van het eiland, inclusief (gedeeld) zwembad.

Boeken kan tot en met 28 februari 2017. Je vertrekt tussen 1 april en 31 oktober 2017 op basis van beschikbaarheid, reguliere schoolvakantieperiodes uitgesloten.

Wat moet je doen?

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze heerlijke prijs is hier antwoord te geven op de vraag "Bij welk land hoort Sicilië?".

Meedoen kan tot en met 31 januari. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 
Win een culinaire vakantie naar Sicilië met Eliza was here
Categorie