24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

Vacature: redactiestage 24Kitchen.nl

Voor de online afdeling van 24Kitchen zijn wij per 1 september 2017 (in overleg later of eerder beginnen mogelijk) op zoek naar een enthousiaste en hardwerkende stagiair. Het betreft een fulltime meewerkstage (geen afstudeerstage) van vijf tot zes maanden.

Werkzaamheden
Je zult verschillende taken op de online redactie uitvoeren, waaronder maar niet uitsluitend:

- Beheren van de social-mediakanalen
- Het schrijven van artikelen op het gebied van culinaire inspiratie voor de website
- Het invoeren en redigeren van recepten voor de website
- Bijhouden van de 24Kitchen-app
- Winacties opzetten
- Contact met de presentatoren over social-mediastrategieën

Profiel
Klinkt dit als jouw droomstage? Wij zijn op zoek naar een student met (een deel van) de volgende eigenschappen:

- Affiniteit met de online wereld en passie voor eten, koken en 24Kitchen
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift
- Zelfstandig en proactief
- Communicatief vaardig en een vlotte pen
- Stressbestendig en organisatorisch sterk
- Teamspeler
- Minimaal HBO werk- en denkniveau binnen een relevante opleiding
- Creatief

Bedrijfsinformatie
24Kitchen is de enige foodzender van Nederland met vierentwintig uur per dag programma's over alles dat met food te maken heeft. Het is een crossmediaal foodlifestyle-platform voor echte foodlovers. Zo bestaat het uit een tv-zender, website, social media kanalen en de mobiele applicatie ‘Recept van de dag’. 24Kitchen zendt inspirerende en vermakelijke foodprogramma’s uit met zowel Nederlandse chefs als internationale culinaire grootheden. Koken en het bereiden van eten staat centraal in de programmering, maar er is ook aandacht voor bredere foodthema’s, zoals restaurants, reizen en competities. 24Kitchen mocht vijf keer op een rij de prijs voor beste website van het jaar in ontvangst nemen en drie keer de prijs voor beste digitale zender.

Het multimediabedrijf FOX Networks Group (FNG) (het moederbedrijf boven 24Kitchen) is onderdeel van 21st Century FOX en ontwikkelt, produceert en exploiteert ruim 350 eigen film-, entertainment en sportkanalen in (Latijns)-Amerika, Europa, Azië en Afrika. FNG is in Nederland verantwoordelijk voor de exploitatie van de televisiezenders FOX, FOX Sports, National Geographic Channel, Nat Geo Wild, FoxLife en 24Kitchen. De sfeer is positief, creatief, gedreven, ambitieus en open-minded. Eigen inbreng en initiatief is een must en de betrokkenheid is hoog.

Stagevergoeding
Euro 500 bruto per maand bij fulltime stage.

Reageren
Je kunt je motivatie richten aan Liselotte Legebeke (Communication Coordinator 24Kitchen) via liselotte.legebeke@fox.com.
Categorie