24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

Organiseer een #Lovelifediner en steun het goede doel

We kennen allemaal wel Fight cancer, de non-profit organisatie die zich inzet voor onderzoek naar kanker en de behandeling hiervan. Ook jij kan je steentje bijdragen en wel in de vorm van een etentje met je dierbaren. Organiseer zelf een #Lovelifediner en zamel op toegankelijke wijze geld in voor kankeronderzoek. Simpeler kan bijna niet! 

Zo werkt het

Organiseer een etentje met je leukste vrienden en familie. Maak de lekkerste gerechten (kijk hier voor inspiratie) en vraag je gasten om - in plaats van een bosje bloemen of flesje wijn - een donatie te doen. Plaats een foto op Instagram of Facebook met #Lovelifediner en inspireer anderen om hetzelfde te doen.

Kijk hier voor de rekening waarop de donaties kunnen worden overgemaakt en meer informatie.Organiseer een #Lovelifediner en steun het goede doel
Categorie