24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

Makkelijk meer bewegen met de Stappen Challenge

Met de Frisse Start Stappen Challenge van Actify belonen we je voor je beweging. Je krijgt twee weken de tijd om 10 doelen te halen. Het begint met 3.000 stappen en je werkt toe naar 10.000 stappen op één dag.

Hoeveel loop je eigenlijk?
Gemiddeld loop je ongeveer 6.000 stappen per dag. De norm is 10.000 stappen per dag. Die 4.000 extra stappen haal je al met een half uurtje wandelen. En voor dat extra stapje belonen we je ook nog.

Spaar voor een uitje en maak kans op mooie prijzen
Je kan ervoor kiezen om in je eentje te wandelen, maar het kan ook samen. Maak je team samen met een familielid of een collega. En spaar met elkaar voor korting op een dagje uit, kaartjes op de bioscoop en je maakt zelfs kans op een Le Creuset pan t.w.v. € 259,-.

Doe je mee? Klik hier en koppel een app of wearable en zet de eerste stap!Makkelijk meer bewegen met de Stappen Challenge
Categorie