24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

Maak kans op een jaar lang gratis Barilla pasta!

Van spaghetti met gehaktballetjes en penne carbonara tot traditionele lasagne en een pastasalade met mozzarella; wie is er niet gek op pasta?! Doe mee met onderstaande actie en maak kans op een jaar lang GRATIS pasta van Barilla of één van de 10 Barilla pastapakketten.


Over Barilla
Barilla ken je misschien wel van de nachtblauwe verpakkingen in de supermarkt of tijdens vakanties in Italië. Het is het nummer 1 pastamerk in Bella Italia en afkomstig uit het wereldberoemde plaatsje Parma (bekend van de gelijknamige ham).

Niet alleen heeft Barilla een brede keuze aan pastasoorten (denk aan spaghetti, cannelloni, gnocchi, penne rigate, lasagne en ga zo maar door), ze blijven continu investeren in kwaliteit. Hierdoor weet je zeker dat je pasta altijd goed lukt én smaakt. Erg fijn, zeker als je geen getrainde nonna om de hoek hebt wonen.

Doe mee met de actie en win
Wil jij kans maken op een jaar lang gratis Barilla pasta of één van de Barilla pastapakketten? Deel dan hier jouw meest inspirerende pastagerecht, zoals pasta met gehaktballetjes in pittige tomatensaus. 

Meedoen kan van 11 september tot en met 1 oktober. Winnaars worden persoonlijk benaderd via het ingevulde e-mailadres en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Op zoek naar de lekkerste pastarecepten? Klik dan hier!Maak kans op een jaar lang gratis Barilla pasta!
Categorie