24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

De leukste inzendingen voor #kliekjes

In samenwerking met Dumil hebben we Kliekjesdag in het leven geroepen: een dag die volledig in het teken staat van de ultieme bewaar- en vershoudtips die je kunt insturen via #kliekjes. 

Vandaag is het zover en omdat we overspoeld zijn met geweldige tips en foto's, verzamelden we de leukste inzendingen én een paar handige tips. 

Tip van lezeres Nicole
"Maak van een #kliekje een burger. Snijd de kliekjes in stukken en roer er een geklutst ei bij. Voeg zout en peper toe, en rol de burger door de panko of bloem, en bak deze in olijfolie of roomboter. Mocht de burger te slap zijn kan je meel toevoegen of couscous, quinoa en ga zo maar door. 

Ook lekker: maak een kliekjes quiche. Dpe hiervoor deeg in de vorm. Eieren kloppen en de #kliekjes er in stukjes doorheen. Giet de vulling op het deeg en bakken maar!" 

Tot slot: "Onze tip is om rauwe dingen te koken of te bakken. Door de verhitting kan je ze weer langer bewaren. Rauw gehakt bakken en je kunt het weer 3 dagen bewaren. Let op dat je het door en door verhit. Of... tover het om in een kliekjesburger of -taart. Deze kan in een hartige of zoete variant."

De leukste inzendingen

Kliekjesdei! Hmmmmmmm!! #kliekjesdag

A photo posted by carlavanhoorn (@carlavanhoorn) onCategorie