24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

Deel jouw ultieme tip en maak kans op het Frisse Start kookboek

De Frisse Start komt bijna tot een eind, maar dat betekent niet dat we gelijk de handdoek in de ring moeten gooien. Daarom willen we jullie een extra zetje in de goede richting geven en verloten we vijf exemplaren van het Frisse Start boek. Want ook al is de maand bijna voorbij, het is nooit te laat om bewust te eten.

Helaas, deze winactie is al voorbij. De winnaars hebben persoonlijk bericht ontvangen en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

Het Frisse Start kookboek bied culinaire inspiratie voor elke dag zodat je het hele jaar door in balans blijft. Van ontbijt tot lunch en van diner tot weekmenu's en tussendoortjes; het staat er allemaal in. En nee, dat betekent niet dat je alleen nog maar op wortels hoeft te knabbelen. 

Wat moet je doen?
Deel hier jouw ultieme tip voor de Frisse Start en laat je gegevens achter. Meedoen kan tot en met zondag 29 januari en de winnaars krijgen persoonlijk bericht via het opgegeven e-mailadres.
Categorie