24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

De locatie van het 24Kitchen Festival

Het 24Kitchen Festival vindt dit jaar plaats in De Foodhallen te Amsterdam. Deze geweldige locatie, onderdeel van het overkoepelende De Hallen, bestaat uit verschillende mini restaurantjes waar je kleine gerechten van over de hele wereld kunt proeven. Van Aziatische banh mî tot Spaanse Iberico ham en van Amerikaanse burgers tot Franse taartjes.

Tijdens het weekend van het 24Kitchen Festival is De Foodhallen open voor publiek, maar met een entreekaart op zoek krijg je toegang tot verschillende extra's zoals de kookcolleges en proeverijen. Meer weten hierover? Kijk dan hier. http://www.24kitchen.nl/news/nieuws/24kitchen-festival-2017/kookcolleges-proeverijen-tijdens-het-24kitchen-festival

Bereikbaarheid

De Foodhallen vind je aan het Bellamyplein 51, in Amsterdam-West. Je kunt De Foodhallen bereiken per auto, maar nog makkelijker met het openbaar vervoer. De volgende tramlijnen stoppen op loopafstand van het complex:

  • Tram 3 - Halte: Kinkerstraat
  • Tram 12 - Halte: Kinkerstraat
  • Tram 7 - Halte: Bilderdijkstraat of halte: Ten Katestraat
  • Tram 17 - Halte: Bilderdijkstraat of halte: Ten Katestraat

Bezoek de website van het GVB voor informatie over haltevertrektijden.
Categorie