24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

Begin 2017 goed met de Frisse Start!

Zit je nog vol van alle oliebollen, kerstdiners en talloze glazen wijn? Begin het nieuwe jaar dan goed met de Frisse Start. Zoals elk jaar inspireren we je in de maand januari met niet alleen een gloednieuw seizoen van het gelijknamige programma, maar ook met extra veel recepten die ervoor zorgen dat je gezonder en vooral beter eet. Of je nu wil afvallen, fitter wil worden of simpelweg iets beter voor jezelf wil zorgen; de Frisse Start is daar hét moment voor en wij helpen je daar graag bij.

Naast inspiratie en fijne recepten om lekker en bewust te koken, hebben we dit jaar de armen inéén geslagen met Actify, het platform van Zilveren Kruis om gezonder te leven. Zij geven je handige tips om bijvoorbeeld meer te bewegen (zonder dat je er écht moeite voor moet doen), beter te slapen, meer te ontspannen (want ja, ook dat is belangrijk) en nog veel meer om jou beter te laten voelen.

Het belangrijkste tijdens de Frisse Start is overigens dat je blijft genieten, want van een streng crash dieet met dure zakjes en superfoods is nog nooit iemand gelukkig geworden. Het gaar voornamelijk om dat je bewust je ingrediënten koopt, geen pakjes en zakjes gebruikt, vers de voorkeur heeft, meer gaat bewegen en vooral ook tijd neemt voor ontspanning.

Doe je mee? Kijk hier voor meer inspiratie, heerlijke recepten en meer.Begin 2017 goed met de Frisse Start!
Categorie