24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

Aziatische heerlijkheden tijdens Sushi Festival JOY

Nieuw tijdens het komende foodfestivalseizoen is Sushi Festival JOY: hét Aziatische streetfood festival, waar de Japanse keuken de hoofdrol krijgt. Geniet van de lekkerste en meest originele foodtrucks, karoke, verschillende (sushi)workshops, muziek en meer.

Sushi Festival Joy strijkt dit jaar voor het eerst, maar gelijk gedurende maar liefst vier weekenden neer in Utrecht (5 tot en met 7 mei), Den Haag (9 tot en met 11 juni), Maastricht (15 tot en met 17 juni) en Den-Bosch (25 tot en met 27 augustus).

Het festival staat dus in het teken van de Aziatische keuken (met een centrale rol voor de culinaire heerlijkheden uit Japan). Denk aan sushi, maar ook dim sum, sukiyaki, poké bowls, steamed bao buns en tempura. Naast eten is er ook nog ruimte voor ontspanning (onder andere massages en een heuse game room), héél veel lol in de karaoke ruimtes en leer je zelf de mooiste sushi rollen tijdens de verschillende workshops.

De details
- 5 tot en met 7 mei aan het Lucasbolwerk in Utrecht
- 9 tot en met 11 juni in het Westbroekpark in Den Haag
- 25 tot en met 27 augustus in het Paleiskwartierpark in Den-Bosch
- 15 tot en met 17 september in het Stadspark in Maastricht 

Entree is gratis en het festival is geschikt voor alle leeftijden.Meer informatie vind je op de website van Sushi Festival JOY.
Categorie