24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

Aziatisch genieten tijdens Danny's Asian Food Area

Dol op alles wat met de Aziatische keuken te maken heeft? Kom dan dit weekend naar Danny's Asian Food Area in de Kaaihallen van Den Bosch! 

Op zaterdag en zondag kan je geluk niet op: van sushi rollen tot pasteitjes vouwen en van mandjes vol gestoomde dim sum proeven tot leren van Danny tijdens één van de workshops, het kan allemaal! Niet alleen 24Kitchen-chef Danny Jansen is aanwezig, ook één van de oma's uit Zoals Alleen Oma Dat Kan is te vinden tijdens het festival.

Danny neemt je mee op culinaire reis door Azië. Denk aan rokende barbecues, kleurrijke lampionnetjes, muziek en natuurlijk de meest uiteenlopende geuren en smaken. Naast de workshops en masterclasses geniet je van gerechten van tientallen foodtrucks en kraampjes. Denk aan Thaise curry, Taiwanese bubble tea én natuurlijk de immens populaire bao buns (gestoomde broodjes).

Ook goed om te weten: het festival vindt zowel binnen als buiten plaats (érg fijn met de voorspelde zonnestralen). Entree kost €2,50 per persoon.

Danny's Asian Food Area
Zaterdag 8 april van 16:00 tot 23:00
Zondag 9 april van 11:00 tot 18:00 

Kijk hier voor meer info.
Categorie