24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

Het Voedingscentrum

Het Voedingscentrum is de autoriteit die aan consumenten wetenschappelijk onderbouwde en onafhankelijke informatie geeft over een gezonde, veilige en meer duurzame voedselkeuze. Het Voedingscentrum bevordert gezonde en meer duurzame voeding bij consumenten en stimuleert het bedrijfsleven tot een meer verantwoord voedselaanbod. Uitgangspunt daarbij is om ‘de gezonde keuze de gemakkelijke keuze’ te laten zijn.

Het Voedingscentrum neemt plaats in de Raad van Advies van 24Kitchen. Vanaf 1 april 2012 levert het Voedingscentrum een inhoudelijke bijdrage aan de programma’s van 24Kitchen. Ook op het online platform zal de expertise van het Voedingscentrum ingezet worden om de kijkers van 24Kitchen zo goed mogelijk te informeren over gezond eten.

Met deze samenwerking wil het Voedingscentrum kijkers van 24Kitchen laten zien wat lekkere en gezonde voeding is en op welke manieren je dit klaar kunt maken. Maar ook hoe je kunt koken op een manier die duurzaam is en weinig belastend voor het milieu. 24Kitchen en het Voedingscentrum staan samen sterk in eerlijke communicatie over eten.Het Voedingscentrum