De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

vegetarische jus

15 min kooktijd
Vegetarische jus

Een recept van

Andy McDonald

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Pel en halveer de uien. Snijd de uien in halve ringen. Verhit een scheut olijfolie in de pan en smoor de uien glazig. Ris en hak de tijm fijn en voeg toe aan de uien. Roer de crème fraîche door het uienmengsel heen. Voeg vervolgens de mosterd toe. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Let op: laat de jus niet koken, maar verwarm het op laag vuur.

Bekijk hier alle tips van Andy McDonald.

Krijg jij ook nooit het eiwit goed stijf geklopt of blijft jouw witlofschotel nat? Maakt je vader vieze nasi of is het vlees van je tante, buurvrouw of vriendin altijd te droog en verbrand? Wat er ook aan de hand is: voor elk probleem in de keuken is een oplossing.

In het programma First Aid Kitchen krijgen mensen de kans om in hun eigen keuken een antwoord te krijgen op brandende vragen op het gebied van eten en koken.  Maar ook kunnen ze hun moeder, vader, zus, beste vriend of echtgenoot opgeven om te leren koken. Chef Andy McDonald deelt zijn culinaire kennis en laat stap-voor-stap zien hoe je een concreet probleem oplost. Van aangebrande vis tot het nooit meer schiften van mayonaise. Andy weet overal een antwoord op, hij kent alle tips & tricks in de keuken en helpt je graag op weg! 

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker