24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

Jamie's Super Food Family Classics

In de nieuwe serie Jamie's Super Food Family Classics gaat the naked chef aan de slag met klassieke gerechten voor elk gezin. Zoals we van hem gewend zijn geeft Jamie zijn eigen draai aan de gerechten, maar let hij ook op de juiste balans in voedingswaarden én dat ze stuk voor stuk makkelijk zijn te maken. 

Aan de hand van alledaagse ingrediënten als verse groenten, vis, fruit en volkoren producten laat Jamie Oliver je de lekkerste, meest voedzame gerechten zien. Van een verantwoorde shepherd's pie tot een schaal cannelloni vol groenten en van een pinapple pancake mess tot een prachtige schaal vol geroosterd steenfruit, je ziet het allemaal in Jamie's Super Food Family Classics. 

Naast dat de Britse chef de lekkerste gerechten kookt, gaat hij ook op bezoek bij mensen die wonen in de gezondste gebieden ter wereld. Daar gaat hij op zoek naar hun eetgewoontes en wat ervoor zorgt dat juist die mensen zo gezond zijn. 

Benieuwd naar de recepten? Op 24Kitchen.nl plaatsen we elke dag de recepten uit de serie. 

Jamie's Super Food Family Classics kijk je vanaf 07 november 2016 om 21:00 bij 24Kitchen. 

Nieuwe recepten