24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

Jamie visits Holland

De wereldberoemde chef Jamie Oliver weet natuurlijk wat lekker eten is, maar maakt zich ook druk om wat goed eten is. Hij pleit al jaren voor een meer bewust voedingspatroon en heeft tijdens zijn reizen heel veel goede, maar ook slechte gewoontes gezien. In wat hij zelf zijn meest persoonlijke titel ooit noemt, komt al zijn kennis samen. De serie en het gelijknamige boek Jamie’s Super Food gaan over echt lekker eten dat je lichaam goed doet. Wat heb je nodig en wat niet?

Proeven en praten
Om de lancering van Jamie’s Super Food te vieren, bracht de chef een bezoek aan Nederland. Zijn drukke programma bestond onder andere uit: koken in zijn restaurant Fifteen in Amsterdam, te gast zijn bij RTL Late Night, een ontmoeting met 24Kitchen-fans, een bezoek aan het Rijksmuseum, met onze Miljuschka proeven van Nederlandse super foods en vervolgens door naar Rotterdam om daar de opening van Jamie’s Italian (waar Miljuschka eerder al bij was) te vieren.

De camera’s van 24Kitchen volgen Jamie Oliver tijdens zijn gehele bezoek aan Nederland.

Kijk zondag 27 december naar Jamie visits Holland om 18.00 uur op 24Kitchen.

De herhaling zie je 1 januari om 20.10 uur & 3 januari om 22.15 uur.

Jamie visits Holland