24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

Hollandse Bakkers

Bakliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Hollandse Bakkers. Verschillende  bakkers laten zien hoe je hun favoriete lekkernijen zelf thuis in een handomdraai op tafel kan zetten.

Gedurende het programma maakt de kijker wekelijks kennis met één van de acht bakkers die hun  favoriete gerecht maken. 24Kitchen trekt daar een blik vol talent voor open. Zo zijn Menno de Koning en Sarena Solari, recente winnaars van Heel Holland Bakt, te zien. Maar ook professionals zoals Job van Berkel van patisserie Tout, Kees Raat van Metropolitan, Issa Niemeijer van de ambachtelijke Franse bakkerij Gebroeders Niemeijer en Cees Holtkamp, de beroemde patissier en schrijver van bakboeken. Danny Jansen, vast gezicht en chef van 24Kitchen, bakt al jaren achter de schermen en toont in dit programma zijn kunsten aan de kijker.  

Hidde de Brabander, die zijn sporen heeft verdiend in de banketbakkerij en gastronomie en eigenaar van patisserie Dreams of Magnolia: “Voor de taart die ik maak in ‘Hollandse Bakkers’ gebruik ik een nieuwe techniek die uniek is en ontwikkeld in Frankrijk. Om op deze manier mijn kennis te mogen delen is voor mij geweldig”.

Hollandse Bakkers is elke zaterdag om 19.00 uur te zien op 24Kitchen. 


Afleveringen:
Menno de Koning6 februari
Job van Berkel13 februari
Hidde de Brabander20 februari
Sarena Solari27 februari
Kees Raat5 maart
Danny Jansen12 maart
Issa Niemeijer 19 maart
Cees Holtkamp 26 maart

Zaterdag 26 maart in Hollandse Bakkers:

Nieuwe recepten