24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
Houd je goede voornemens vol samen met 24Kitchen


Januari draait bij 24Kitchen volledig om de Frisse Start! Dit vieren we niet alleen met een gloednieuw seizoen van het gelijknamige programma, maar ook met extra veel recepten die ervoor zorgen dat je gezonder en vooral beter eet. Of je nu wil afvallen, fitter wil worden of simpelweg iets beter voor jezelf wil zorgen; de Frisse Start is daar hét moment voor en wij helpen je daar graag bij. 

Het belangrijkste tijdens de Frisse Start is overigens dat je blijft genieten, want van een streng crashdieet met dure zakjes en superfoods is nog nooit iemand gelukkig geworden. Het gaar voornamelijk om dat je bewust je ingrediënten koopt, geen pakjes en zakjes gebruikt, vers de voorkeur geeft, meer gaat bewegen en vooral ook tijd neemt voor ontspanning.

In samenwerking met Actify

Naast inspiratie en fijne recepten om lekker en bewust te koken, hebben we dit jaar de armen inéén geslagen met Actify, het platform van Zilveren Kruis om gezonder te leven. Zij geven je handige tips om bijvoorbeeld meer te bewegen (zonder dat je er écht moeite voor moet doen), beter te slapen, meer te ontspannen (want ja, ook dat is belangrijk) en nog veel meer om jou beter te laten voelen. 

Tijdens de Frisse Start draait het dus niet alleen om bewuste voeding, maar om nog veel meer. Actify helpt je aan de hand van handige tips, challenges en testen. Denk bijvoorbeeld aan de Echte Leeftijd Test, de Stappenchallenge en het slaapprogramma. Allemaal ontworpen om jou beter te laten voelen en ultiem te kunnen genieten van je leven. 

Meer weten over de Frisse Start? Check regelmatig deze pagina, want hieronder vind je elke week inspirerende artikelen met handige tips.


Handige tips om stress te verminderen

Een groot deel van Nederlanders heeft ermee te maken: stress. We verzetten ons tegen deze druk, want het is ongezond en het voelt niet prettig. Stress kan ontstaan door werkdruk, te volle agenda’s, hoge ambities, zorgen over geld of gezondheid, maar je kunt ook stress ervaren doordat je juist niets te doen hebt of niet weet wat je moet doen. Herkenbaar?

Klik hier voor handige tips om stress te verminderen


3 tips om beter te slapen

Beter slapen kun je leren en kan dat al door kleine veranderingen in je gewoontes. Hier vind je drie tips die je helpen bij slapen en wakker worden.

Klik hier voor de tips


Met dit programma slaap je binnen no time beter

Slecht geslapen? Dat hebben heel veel mensen. Doe mee met het Slaapprogramma van Actify en verbeter je slaap in kleine stapjes.

Klik hier voor meer info


10 tips om meer te bewegen

Doe je mee met de Frisse Start Stappen Challenge? Dan ben je al op weg naar 10.000 stappen (ongeveer 1,5 uur wandelen) op één dag, de geldende norm voor beweging. Maar je beweegt natuurlijk vanzelf al en hoeveel dat is hangt vooral af van je beroep en gewoontes. Actify geeft je 10 handige tips om meer te bewegen, of je nu meedoet met de challenge of niet!

Klik hier voor alle tips


Beweeg meer met de Stappen Challenge

Met de Frisse Start Stappen Challenge van Actify belonen we je voor je beweging. Je krijgt twee weken de tijd om 10 doelen te halen. Het begint met 3.000 stappen en je werkt toe naar 10.000 stappen op één dag.

Kijk hier voor meer info en doe mee!


Doe de Echte Leeftijd Test

Voel jij je ook wel eens een jaartje ouder dan je bent? Je levensstijl heeft invloed op je gezondheid. Hoe gezond leef jij? En welke gewoontes maken je nou echt fitter? Samen met TNO ontwierp Actify een test die vertelt hoe oud je écht bent.

Klik hier voor meer info.