24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

First Aid Kitchen

Krijg jij ook nooit het eiwit goed stijf geklopt of blijft jouw witlofschotel nat? Maakt je vader vieze nasi of is het vlees van je tante, buurvrouw of vriendin altijd te droog en verbrand? Wat er ook aan de hand is: voor elk probleem in de keuken is een oplossing.

In het programma First Aid Kitchen krijgen mensen de kans om in hun eigen keuken een antwoord te krijgen op brandende vragen op het gebied van eten en koken.  Maar ook kunnen ze hun moeder, vader, zus, beste vriend of echtgenoot opgeven om te leren koken. Chef Andy McDonald deelt zijn culinaire kennis en laat stap-voor-stap zien hoe je een concreet probleem oplost. Van aangebrande vis tot het nooit meer schiften van mayonaise. Andy weet overal een antwoord op, hij kent alle tips & tricks in de keuken en helpt je graag op weg! 

 

Nieuwe problemen:

Cheesecake
Cheesecake

Probleem van Irene: "Mijn cheesecake valt helemaal uit elkaar en is meer een soort vla!"

Hartige soufflé
Hartige soufflé

Probleem van Marijn en Paul: "Onze hartige soufflé ziet er niet uit! Deze is eigenlijk geen soufflé te noemen, maar eerder een omelet. Het geheel rijst niet en is een natte zooi van binnen, in plaats van luchtig, zoals het hoort."

Kaasfondue
Kaasfondue

Probleem van Chantal, Ariadne en Brigitte: "Onze kaasfondue mislukt altijd finaal! Als wij op wintersportvakantie gaan, dan vinden we het heerlijk om gezellig te kaasfonduen, maar van onze pogingen om het te maken zijn we niet gelukkig geworden."