De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Miljuschka's Street Food Vietnam

Na Miljuschka’s Food Trucks volgt nu het logische vervolg van dit programma met de roerige straten, rijke smaken en vrolijke kleuren van Vietnam. Van snelle snacks tot volledige maaltijden, smaakvol en divers en meestal ter plekke vers voor je bereid: in de straten van Zuidoost-Azië vind je heerlijke gerechtjes op elke straathoek.

Miljuschka neemt ons mee op ontdekkingsreis door de veelzijdige en kleurrijke Vietnamese street food keuken. In elke aflevering, die zich telkens op een andere plek in het land afspeelt, gaan we aan de hand van 8 gerechten op ontdekkingstocht door de Vietnamese keuken. Aan het eind van elke aflevering kookt ze een gerecht, zodat ook jij die thuis kunt namaken. Denk aan gerechten als bahn mi, pho, noedels, dumplings, steam buns en street BBQ.

Naast al het heerlijke street food, zien we ook de rijke lokale cultuur van Vietnam en niet te vergeten de prachtige natuur.

Benieuwd naar alle goddelijke Vietnamese recepten uit het programma en nog véél meer? Klik dan hier voor meer informatie over het gelijknamige boek: Miljuschka's Street Food Vietnam! 

Programma
Miljuschka's Street Food Vietnam

Chefs

Miljuschka Witzenhausen

Bak met Miljuschka