24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord

24Kitchen Festival 2017

Het is zover: het 24Kitchen Festival 2017 komt er alweer bijna aan! Op zaterdag 12 en zondag 13 augustus kun jij het hele weekend genieten van de lekkerste hapjes, drankjes, gezelligheid en natuurlijk de 24Kitchen-chefs. Volg toffe kookcolleges van de chefs, proef er op los tijdens één van de proeverijen en laat je favoriete boek signeren. 

Dit jaar vindt het 24Kitchen Festival plaats in De Foodhallen in Amsterdam. Deze zijn het hele weekend gewoon toegankelijk voor publiek, maar als je een kaartje voor het festival koopt krijg je exclusief toegang tot de kookcolleges, proeverijen en nog veel meer. 

Het 24Kitchen Festival bezoek je op zaterdag 12 en zondag 13 augustus van 11:00 tot 20:00. 

Algemene informatie

Het festival vindt plaats op zaterdag en zondag, waarbij een deel van het programma op de twee dagen verschillend is. Je kunt er dus voor kiezen om beide dagen te bezoeken, of slechts één. Een kaartje kost €12,50 per stuk, waarvoor je niet alleen toegang tot het festival krijgt, maar nog veel meer!

Wat krijg je bij een kaartje?

- 1 dag toegang tot het 24Kitchen Festival
- Eén kookcollege naar keuze (op basis van beschikbaarheid)
- Eén proeverij naar keuze (op basis van beschikbaarheid)
- Twee zomerse 24Kitchen-gerechtjes
- Meet & greet met de 24Kitchen-chefs

Zo koop je een kaartje

Wil je een kaartje kopen? Klik dan hier. Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan rechts voor het programma, Veel Gestelde Vragen en de Algemene Voorwaarden.