24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord

24Kitchen Festival 2017

Het is zover: het 24Kitchen Festival 2017 komt er alweer bijna aan! Op zaterdag 12 en zondag 13 augustus kun jij het hele weekend genieten van de lekkerste hapjes, drankjes, gezelligheid en natuurlijk de 24Kitchen-chefs. Volg toffe kookcolleges van de chefs, proef er op los tijdens één van de proeverijen en laat je favoriete boek signeren. 

Dit jaar vindt het 24Kitchen Festival plaats in De Foodhallen in Amsterdam. Als je een kaartje voor het festival koopt krijg je exclusief toegang tot de kookcolleges, proeverijen en nog veel meer. 

Het 24Kitchen Festival bezoek je op zaterdag 12 en zondag 13 augustus van 11:00 tot 20:00. 

Handig om te weten

Heb jij een kaartje voor het 24Kitchen Festival bemachtigd? Kijk dan hieronder voor de laatste handige informatie. Tijdens het festival vind je informatie over waar de verschillende kookcolleges & proeverijen plaatsvinden en krijg je een handige plattegrond. 

Ik heb een kaartje(s)
Eén ticket is geldig voor één persoon op zaterdag of zondag. Een ticket geeft toegang tot het gekozen Kookcollege, de gekozen Proeverij en 2 gerechten van 24KItchen. De colleges en proeverijen zijn tijdsgebonden, dus zorg dat je op tijd aanwezig bent. Vanaf 15 minuten voor aanvangstijd kun je bij het Kookcollege en de Proeverijen naar binnen. Je bent de hele dag welkom in De Foodhallen!

Tickets printen of scannen
Ticket(s) worden gescand vanaf je mobiel – je ticket uitprinten is dus niet nodig en dan denk je ook nog eens aan het milieu.

Tickets inwisselen voor vouchers
LET OP: toegang tot de Kookcolleges en Proeverijen is alleen mogelijk indien je jouw ticket bij de ingang laat scannen en inwisselt voor vouchers. De voucherbalie kun je vinden bij de hoofdingang van De Foodhallen in de Hallen Passage (ingang Ten Kate Markt of Kinkerstraat).

Lockers/garderobe
Er is geen garderobe of lockerservice aanwezig in de Foodhallen. Koud is het niet, dus laat je jas in de auto of neem een tas mee.

Routebeschrijving
Parkeren kan in de buurt of in PARKEERGARAGE DE HALLEN
Met het OV vanaf Amsterdam Centraal pak je tram 13 (halte Bilderdijkstraat) of 17 (halte Bilderdijkstraat, Kinkerstraat of Ten Katemarkt)
Met het OV vanaf Amsterdam Sloterdijk pak je tram 12 (halte Bilderdijkstraat of Kinkerstraat)

Openingstijden De Foodhallen
Zaterdag 11:00-01:00
Zondag 11:00-23:30

Algemene informatie

Het festival vindt plaats op zaterdag en zondag, waarbij een deel van het programma op de twee dagen verschillend is. Je kunt er dus voor kiezen om beide dagen te bezoeken, of slechts één. Een kaartje kost €12,50 per stuk, waarvoor je niet alleen toegang tot het festival krijgt, maar nog veel meer!

Wat krijg je bij een kaartje?

- 1 dag toegang tot het 24Kitchen Festival
- Eén kookcollege naar keuze (op basis van beschikbaarheid)
- Eén proeverij naar keuze (op basis van beschikbaarheid)
- Twee zomerse 24Kitchen-gerechtjes
- Meet & greet met de 24Kitchen-chefs

Zo koop je een kaartje

Wil je een kaartje kopen? Klik dan hier. Ben je op zoek naar meer informatie? Kijk dan rechts voor het programma, Veel Gestelde Vragen en de Algemene Voorwaarden. 

Heb je vragen die niet tussen de Veel Gestelde Vragen staan? Stuur dan een berichtje via onze Facebook-pagina