De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

salade met parmaham, mozzarella en perzik

Oef... Deze salade is zo bijzonder als dat-ie eruit ziet. Rudolph noemt 'm dan ook niet voor niets de 'Salade Irene' ;-)

15 min voorbereidingstijd
Salade met Parmaham

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

"Wanneer perziken in het seizoen zijn, gebruik is ze voor werkelijk alles: voor het ontbijt, in desserts maar ook in salades!"

Bereidingswijze

Salade met parmaham, perzik en mozzarella

  1. Leg de rucola uitgespreid op een groot plat bord. Verdeel de plakjes Parmaham over de rucola.

  2. Breek de mozzarella in stukjes en verdeel over de salade. Breek de perziken in twee stukken en verdeel ze tussen de andere ingrediënten.

  3. Besprenkel de salade met olijfolie en balsamicocrème en decoreer met verse blaadjes basilicum en munt en een flinke draai zwarte peper.

Hoera! 24Kitchen viert alweer de 10e verjaardag. Om dit te vieren nodigen wij en onze 24Kitchen-chefs je uit om mee te koken in de Grootste Kookclub van Nederland. Samen gaan wij aan de slag met lekkere, simpele én bovendien feestelijke gerechten.

24K_DeGrootsteKookclub24K_kookclub_1536-1076px.jpg

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker